AFTER WORK

PÅ BERGET

 

Alla fredagar mellan 17.00 till 21.00 är ni välkomna till oss uppe på berget för en trevlig after work!

Alltid med kallskuret, sallader, nybakat bröd 2 varmrätter och dessert.

149:- inkl en öl/vin/cider

Boka ditt bord för säkra din plats fram till

kl. 15.00 samma dag per telefon

0620-123 20 eller via e-post reception@hallstaberget.se

(mail ej samma dag)

Drop in i mån av plats.

Paketmeny

Gäller från 2021-01-22

Måndag

Förrätt
Rentartar med pepparrot och löjrom. Syrade lingon och friterad rucola

Huvudrätt
Sotad rödingfilé med dillsås, sikrom, gräslöksolja samt friterad mandelpotatis
Alt
Helstekt ibericofile, rostad blomkål & broccoli, manchegocrém, riojasky samt rostad potatis 

Dessert
”Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär
Eller
Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel

Tisdag

Förrätt
Hotell Hallstabergets skagenröra i tunnbrödskorg med picklad rödlök 

Huvudrätt
Svenskt kycklingbröst med pommesfondant, bakad morot, tryfferad örtolja 
Alt
Sotad rödingfilé med dillsås, sikrom, gräslöksolja samt friterad mandelpotatis

Dessert
”Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär
Eller
Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel

Onsdag

Förrätt
Hummersoppa med hint av anis, tart på hand skalade räkor & kräftor samt fänkålskruditte 

Huvudrätt
Helstekt ibericofile, rostad blomkål & broccoli, manchegocrém, riojasky samt rostad potatis
Alt 
Sotad rödingfilé med dillsås, sikrom, gräslöksolja samt friterad mandelpotatis

Dessert
”Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär
Eller
Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel

Torsdag

Förrätt

Hotell Hallstabergets skagenröra serveras i tunnbrödskorg med picklad rödlök

Huvudrätt
Sotad rödingfilé med dillsås, sikrom, gräslöksolja samt friterad mandelpotatis
Alt 
Helstekt ibericofile rostad blomkål & broccoli, manchegocrem, riojasky samt rostad potatis 

Dessert
”Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär
Eller
Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel

Fredag

Förrätt
Rentartar med pepparrot och löjrom. Syrade lingon och friterad rucola

Huvudrätt
Svensk kycklingbröst med pommesfondant bakad morot, tryfferad örtolja 
Alt
Sotad rödingfilé med dillsås, sikrom, gräslöksolja samt friterad mandelpotatis

Dessert
”Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär
Eller
Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel

Lördag

Förrätt
Hummersoppa med hint av anis, tart på handskalade räkor & kräftor samt fänkålskruditte 

Huvudrätt
Helstekt ibericofile rostad blomkål & broccoli, manchegocrém, riojasky samt rostad potatis
Alt 
Sotad rödingfilé med dillsås, sikrom, gräslöksolja samt friterad mandelpotatis

Dessert
”Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär
Eller
Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel

Söndag

Förrätt 
Norrlänsk rentatar med pepparrot och löjrom. Syrade lingon och friterad rucola

Huvudrätt
Sotad rödingfilé med dillsås, sikrom, gräslöksolja samt friterad mandelpotatis
Alt
Helstekt ibericofile, rostad blomkål & broccoli, manchegocréme, riojasky samt rostad potatis

Dessert
”Sundbornpannacotta” med smak av punsch samt limesockrade bär
Eller
Karameliserade frukter med vitchokladmousse & rostad mandel

Restaurang Hallstaberget

Hallsta

881 35 Sollefteå

  • Hotell Hallstaberget
  • Hotell Hallstaberget

© 2020 Restaurang Hallstaberget
Design: NowaMind AB